Aston Villa har gjort et varp i Morgan Sanson

0
649
(c) Bilde Aston Villa: Morgan Sanson

Etter fire sterke år for den franske Ligue 1 klubben Marseille har Aston Villa fått hentet over midtbanespiller Morgan Sanson. 26 åringen er akkurat så arrogant som man forventer en fransk fotballspiller med suksess skal være, nå får Premier League oppleve en midtbanespiller som har full kontroll og som kjemper fra fløyta går og litt etter det blåses av også.

Aston Villa har fått en kriger, noe Sanson også forteller til klubbens fans: «Jeg elsker laget og lagånden. Jeg er en kriger»

Les: Fulham marerittet over for Stefan Johansen

Midtbanespilleren har skrevet under på en fireårskontrakt med Birminham-klubben!

Morgan Sanson har fullført overgangen til Aston Villa fra Marseille for £ 16 millioner.

26-åringen, som forventes å gi Ross Barkley og John McGinn alvorlig konkurranse fortatte til klubbens sider: “Jeg er veldig spent på å spille med mine nye lagkamerater. Jeg har fulgt laget veldig intenst siden vi snakket med klubben».


“Jeg elsker laget; Jeg elsker ånden – jeg er en kriger og jeg liker det når alle spillerne løper for laget og løper for klubben. Jeg setter pris på å se Villa fordi det er god fotball. Jeg håper det beste for klubben. Jeg tror vi har et veldig bra lag. ”

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

Selv om Sanson har vært i kikkerten en god stund var det først når manager Dean Smith sendte Conor Hourihane på utlån til Swansea det ble fart på sakene.

Sanson ankom Storbritannia på tirsdag for å fullføre overgangen. Med seg i bagasjen har han 150 kamper for Marseille siden han signerte fra Montpellier i 2017, inkludert å spille i sesongens Champions League-gruppespill.

Smith sa: “Morgan har prestert jevnlig på det høyeste nivået i fransk fotball i en rekke sesonger så vel som i sesongens Champions League, og er en spiller med kvaliteten og erfaringene til å spille i hvilken som helst midtbaneposisjon. Han vil legge til reell konkurranse om startplasser og gi oss mer troppsdyp, noe som er viktig for å kunne lykkes i Premier League».

Les på Sporten: Conte kan ha kostet Inter Milan Serie A-trofeet

No posts to display