Har fått beskjed han leder Manchester United også neste sesong og «inn i evigheten»

0
410
Smilet er tilbake hos Erik ten Hag. (foto: Manchester United)

Da Erik ten Hag fikk tilbud om Manchester United-jobben, ble han advart av vennene om å ta trenerjobben der det var umulig å lykkes. Nederlenderen tok dette som en ekstra utfordring og signerte. To år senere har vennene fått rett, men mannen med Premier Leagues mest profilerte isse gjør seg likevel klar for neste sesong. Som Man United-trener.

Dagen før FA Cup-finalen var det noen som lekket/kvitret til The Guardian om at Ratcliffe og Man United-ledelsen har tatt avgjørelsen, uavhengig om Ten Hag drar inn trofeet på Wembley på lørdag: Nederlenderen er ferdig på Old Trafford. Ikke lenge etter forteller Ten Hag sin versjon, og den ender med noe helt annet.

LES: Legenden Jaap Stam meldes på vei inn hos Manchester United i skreddersydd rolle

– Ineos ønsker å endre på ting i klubben, og enkelte prosjekter er allerede satt i gang. Carrington vil bli fullstendig revet og det kommer et helt nytt treningsanlegg, begynner Ten Hag i et intervju med Voetbal International.

Så kommer responsens på The Guardians: «Får sparken uansett».

– Ineos har fortalt meg at de vil endre alt og at de vil bygge opp igjen sammen med meg. Det fortalte de meg direkte, forteller Ten Hag til det nederlandske mediet.

SPORTEN: Bodø/Glimt sitt totalbudsjett er litt over det Xavi får i fallskjerm

Altså, beholder jobben uavhengig av om FA Cupen vinnes, eller ikke.

OPPDATERT: 2-1 seier over City ga Manchester United og Erik ten Hag FA Cup-tittelen.

No posts to display