Liverpool går ikke i Manchester United-fella

0
361
Michael Edwards lar seg ikke distrahere, her skal klubben være større enn trenerne og langsiktig strategi trumfe alt.

Manchester United gikk inn i sin post Ferguson-periode i 2013. Liverpool går inn i sin post Klopp-periode fra i sommer. Der United har kavet i et tiår uten å finne tilbake til gammel storhet, jobbes det bevisst hos Liverpool for å ikke gå i samme felle. Klubben er større enn trenerne, det skal bygges for det lange løp, ikke styrt av trenere som kommer (og går).

Jürgen Klopp har fått sin verdige avskjed på Anfield, om få dager overtar Arne Slot managerstolen hos en av verdens beste klubber. Det er selvfølgelig knyttet stor spenning til de første signeringene som markerer neste treners retning, ikke overraskende er et par Feyenoord-spillere linket til Premier League-klubben. Ifølge Daily Mail har Liverpool likevel lukket døra for en av favorittene til Slot.

LES: Har fått beskjed han leder Manchester United også neste sesong og «inn i evigheten»

Den slovakiske midtstopper David Hancko har vært den største defensive profilen under Slots ledelse. Det er naturlig at Slot vil ha med seg 26-åringen til Anfield, men det ser ut til at den nye Liverpool-treneren må klare seg uten.

For ifølge Daily Mail har Michael Edwards og Liverpool-ledelsen takket nei til tilbud om kontrakt med Hancko. Det engelske mediet hevder klubben overser Slots bestilling, her skal det hentes inn en yngre spiller.

SPORTEN: Spiller Wrexham prøvde å signere i januar for «filmstjernepenger» er nå uten klubb

Høres ut som et sunnhetstegn at Liverpool står hardt på den langsiktige signeringsstrategien, fremfor å blidgjøre ny trener (som kan være historie om 1, 2 sesonger). Michael Edwards og gjengen har skjønt det.

No posts to display