Har overbevist Shahid Khan om at penger må brukes!

0
577

London klubben Fulham er til eier Shahid Khan sin store frustrasjon en jo jo klubb som veksler mellom å spille i Premier League og Championship nesten helt uavhengig av hvor mye som investeres i nye spillere. Nå er de på vei tilbake til Premier League nok en gang.

Fulham leder Championship med god margin selv etter tirsdagens bortetap 1 – 0 mot West Bromwich. Manager Marco Silva som fikk oppdraget om rasket mulig retur i fjor har allerede startet arbeidet med å planlegge for neste sesong og klubbens forhåpentlige overlevelse på øverste nivå i England.

Eier Shahid Khan kjenner veldig godt kostnaden ved å rykke ned, han skal være overbevist om at bruke godt med penger i sommer, alle deler av laget skal styrkes så de to forsvarsspillerne fra Liverpool er bare begynnelsen.

Se på Sporten: Max Verstappen viser konkurrentene hva de har i vente

Daily Express trekker frem to spillere som Fulham går etter så snart sommervinduet åpner. – Den ene er høyreback Neco Williams som allerede er på lån fra Liverpool. Den 20 år gamle landslagsspilleren fra Wales hadde ikke tålmodighet til å bli sittende på benken og kjempet for en låneavtale i vinter.

Neco Williams som har avtale med Liverpool frem til sommeren 2025 opplever en opptur hos Fulham og plenty med spilletid.

Backen Joe Gomez frister også Marco Silva, han har pekt på at i nedrykkssesongen (2020 til 2021) så slapp klubben inn alt for mange enkle mål, fokuset nå som de er på vei tilbake til Premier League er å bygge opp et sterkt forsvar som kan så imot overmakten fra de sterkeste i serien, blant annet Liverpool som Joe Gomez har spilt for siden 2015.

NYTT på Popidol: Def Leppard med nytt album, hør en smakebit her!

Skal Fulham lykkes i å signere Joe Gomez må de trolig ut med rundt 300 millioner kroner, Neco Williams derimot, hvis han blir på Craven Cottage skjer det trolig gjennom en låneavtale.

No posts to display