Thomas Tüchel og Julen Lopetegui er begge foran Mauricio Pochettino

0
584

Det begynner å demre for sjefene på Old Trafford at de ikke får hentet inn Mauricio Pochettino som ny manager med det første. – Den argentinske manageren er fullt opptatt med å skape «nye Paris Saint-Germain» etter den franske søkkrike klubben ble sendt ut av en hemningsløs Karim Benzema samtidig som egne stjerner tuslet rundt.

Ajax sin suksessrike manager Erik ten Hag har sammen med Pochettino befunnet seg øverst på listen over mulige Ralf Rangnick erstattere, men det var før Chelsea mistet tidenes «sugar dady» Roman Abramovitsj. Uansett hvem som overtar er samsynligheten liten for at de vil pumpe penger inn i klubben i samme grad som frem til nå. Det betyr alle kort deles ut på nytt og det inkluderer manager Thomas Tüchel.

Les på Sporten: AC Milan jakter Liverpool-spiss på utgående kontrakt

The Guardian melder at Chelsea-manager Thomas Tüchel og Sevilla-manager Julen Lopetegui begge har fått fornyet interesse fra sjefene på Old Trafford og at de øyner mulighet for å skrive kontrakt med tyskeren før inneværende sesong er over. Julen Lopetegu er helt uinteressert i å snakke med noen før fløyta går for siste kamp for sesongen.

Les på Popidol: Nå kan du høre på «random» låter med dårlig oppløsning eller Joe Rogan lyve om noe viktig, mens du ser Barcelona spille ball

No posts to display