Harry Winks returnerer til engelsk fotball, men ikke for Tottenham

0
603
Harry Winks. (foto: spurs, twitter)

For mange har Harry Winks vært spilleren som ikke fikk muligheter nok etter at Mauricio Pochettino ble kastet på dør, for andre er Harry Winks spilleren som ikke utnyttet potensialet sitt når han fikk muligheten. Etter endt utleieopphold denne sesongen returnerte 27-åringen til balløya og et kursskifte.

Forrige sesong var en av Tottenhams tidligere stjerneskudd på utleie til Sampdoria. Timingen var uheldig, for her ble det en blytung sesong med nedrykk som desidert sist på Serie A-tabellen. Harry Winks startet sesongen med ankelskade, så fulgte 20 Serie A-kamper som var alt annet enn lystige.

LES: Sender bort en av Ancelottis nøkkelspillere

203 kamper og en haug med managerskifter senere har Harry Winks ikke helt etablert seg i førsteelleveren. Høydepunktene var 2018/19 -og 2019/20-sesongen, etter dette ble det smått med spilletid. Forrige sesong forsvant Winks på utleie, ifølge Sky Sports er Tottenham enig med Leicester om permanent overgang på 27-åringen for 10 millioner pund.

Karrieren tok aldri den retningen Winks så for seg da han ble hentet opp av Pochettino som en av klubbens store juveler, nå bærer det ned i Championship for spilletid, for hos Ange Postecoglou er det ingen åpning. Vi ønsker Winks lykke til med å revitalisere karrieren utenfor ungdomsklubben.

LES OGSÅ: Stormzy og Wilfried Zaha kjøper AFC Croydon

No posts to display