Jose Mourinho vil bli sjefen til Marouane Fellaini igjen

0
1153
Trivelig

Det er en spiller Tottenham manager Jose Mourinho ser tilbake med glede fra tiden i Manchester United, den 33 år gamle Marouane Fellaini. kjent for sin imponerende hårfrisyren. -Den belgiske midtbanespilleren har klipt seg og tjener til livets opphold i den kinesiske klubben Shandon Taishan.

Nå er et oppsiktsvekkende comeback til Premier League på gang.

Les på Sporten: Mirror: Liverpool lar seg ikke skremme av utkjøpsklausul på 800 millioner

Det belgiske mediet Voetbal 24 skriver at Fellaini får sin kontrakt avsluttet i Kina i sommer, så han er fri til å finne en ny klubb, et faktum som skal ha vekket interessen i Tottenham.

Jose Mourinho trivdes godt som Fellaini sin sjef i Manchester United, og han skal ha gitt gutta på pengesekken at denne muligheten må de ikke la gå ifra seg.

Marouane Fellaini har enorm erfaring fra Premier League etter å ha spilt totalt 177 kamper for Manchester United og nøyaktig samme antall for Everton.

Den erfarne belgieren håper han kan vinne plassen på det belgiske landslaget tilbake hvis han bytter til Premier League igjen.

Les: Klar med milliardbud på Lukaku, dropper Haaland

Fellaini forlot Manchester United til fordel for kinesisk fotball i februar 2019 og har kontrakt til slutten av året med opsjon på ytterligere et år, men avtalen ser ut til å bli avsluttet om noen måneder.

No posts to display