Ronaldo håper Ole Gunnar Solskjær skal redde han

0
3463
To gode venner

Det er veldig lite som går på skinner for Cristiano Ronaldo om dagen i Juventus, det ble særdeles tydelig da tv kameraene fanget opp etter 3 – 1 seieren over Genova på søndag. Superstjernen kastet Juventus drakten i bakken i sinne.

Tilsynelatende var han sint på «mangelen på assistanse» fra lagkameratene. Manager Andrea Pirlo som for øvrig har gitt seg selv karakteren 6 av 10 for sin innsats så langt prøvde etterpå å ro hendelsen i havn med å påstå at skjorten var en gave til en ballgutt, men Calciomercato antyder at det kan være et dypere problem.

Les: Jose Mourinho vil bli sjefen til Marouane Fellaini igjen

Det har egentlig helt siden Cristiano Ronaldo forlot Manchester United for tolv år siden til fordel for Real Madrid vært en drøm blant fans og sikkert en del i klubben også at han en dag skal komme tilbake. – Mange var helt sikker på at det ikke var mulig å skille Real Madrid og Ronaldo fra hverandre helt frem til overgangen til Juventus.

Nå som Ronaldo har blitt 36 år gammel begynner han å se slutten på sin aktive karriere og tanken på en retur til Old Trafford begynner å friste. Slik det ser ut i Juventus om dagen, kan det godt tenkes de klarer å kvalifisere seg til Champions League, pr nå har de 3dje.plassen i Serie A, men å hevde seg og vinne, nei til det er de for dårlige.

Les på F7: Flyr vil fly fra i sommer

Nå har Ronaldo sin gamle lagkamerat Ole Gunnar Solskjær fått det til å svinge, Manchester United kvalifiserer seg med 99% sannsynlighet til Champions League og laget har kapasitet til å nå langt.

Det kan tenkes United vil benytte Paul Pogba i en bytteavtale. – Paul Pogba har begynt å virke og Ole Gunnar Solskjær har ikke lyst å bli kvitt han, på den andre siden, slipper de å forholde seg til den griske agenten hans Mino Raiola.

Les på Sporten: Italiensk media: United har ikke gitt opp den ultimate byttehandelen

No posts to display