Kan miste Willian også

0
460
Silva har fått nok en saudiarabisk twist on his plate. (foto: fulham, twitter)

Forrige sesong var Mitrovic en av toppscorerne i Premier League med 14 fulltreffere på 24 kamper. I sommer har det vært kaos rundt situasjonen til den serbiske landslagsspilleren. Spilleren boikottet Fulham-treningene etter det han mener er klubbens blokkering av overgang til saudiarabiske penger, er nå så vidt tilbake på treningsfeltet, men ikke fornøyd. Nå får Marco Silva nok en saudiarabisk utfordring on his plate.

Willian returnerte til Premier League forrige sommer og gjorde et imponerende comeback i verdens tøffeste liga iført Fulham-drakta.

LES: Leeds får kamp om signering av spissen som viste seg frem med 8 scoringer på 17 Championship-kamper

Brasilianeren skal ifølge Goal ha fått tilbud fra saudiarabisk klubb, men valgte 17. juli å signere sesongforlengelse med Fulham.

Ifølge The Telegraph har den brasilianske vingen likevel blitt kontaktet av nok en saudiarabisk klubb med tilbud om å doble lønna han får hos Fulham, noe brasilianeren skal ha åpnet døra for. Kommer Willian med en transfer request til Fulham, betyr dette at det åpnes opp for forhandlinger om overgangssum.

LES OGSÅ: «Zinckernagel er ikke min signering»

Dette betyr også at Marco Silva kan miste både Mitrovic og Willian i en oppkjøringsfase der alt fokus skal være rettet mot sesongstart. Ikke bra.

No posts to display