Klar for å kjøpe seg inn i Premier League-klubb

0
887
Beckham drar stjernene foran kameraet hvor enn han går.

David Beckham farter verden rundt og omgås de rikeste av de rike i verden mens han bruker nettverket sitt for å bygge sin posisjon i fotballens verden. Det var Beckham som fikk Messi til å velge MLS, ambisjonene til Inter Miamis deleier stanser ikke der. Fotballikonet har kjøpt seg inn i League Two-klubben Salford City hos kompisene Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville and Paul Scholes, men Becks ønsker seg nå direkte inn i Premier League.

Pappa Beckham sørget for at sønnen Romeo fikk seg en plass hos Brentford, nå åpner muligheten seg for at 48-åringen blir enda mer involvert i klubben som har etablert seg i øverste divisjon.

LES: Trenger David de Gea for å redde Premier League-sesongen

David Beckham, som har en formue på omtrent en halv milliard euro, kan kjøpe en eierandel i en Premier League-klubb. Brentford-eier Matthew Benham er åpen for å selge en minoritetsandel i klubben og Beckhams sønn, Romeo, spiller for tiden for Brentfords B-laget så da passer det perfekt med et kjøp av pappa.

48-åringen, som er hovedeier i Inter Miami, vurderer å kjøpe en eierandel i Brentford – og det vil sannsynligvis være rimelig for ham et eierskap fra Beckham betyr større inntekter og interesse.

Når Benham er åpen for å selge en minoritetsandel, sa en talsperson for klubben: «Gitt den siste oppgangen og veksten til klubben vår og det skiftende aksjonærlandskapet i Premier League, er det ingen overraskelse at det har vært interesse for investeringsmuligheter i Brentford FC.

Sheffield United – Brentford

«Selv om Matthew Benhams engasjement for klubben fortsatt er like sterkt som det noen gang har vært, er det bare naturlig, og kanskje til og med viktig, for oss å nøye undersøke hva ny investering potensielt kan bety for fremtiden til Brentford FC.

«Vi må ikke stå stille, og vi er absolutt fast bestemt på å sikre den langsiktige fremtiden til Brentford FC og forbli konkurransedyktige i verdens mest utfordrende og suksessrike liga.»

SPORTEN: Avgjørelsen som endret hele United-angrepet

No posts to display