Ledig trenerjobb skriker etter Graham Potter

0
546
Graham Potter har posisjonert seg., men for hva? (foto: Chelsea, twitter)

Da Steven Gerrard tok over trenerjobben i den blå delen av delen av Glasgow, var Celtic den ubestridte tittelvinneren i byen. Liverpool-ikonet tok med seg en mentalitet, energi og kompetanse som var perfekt for Rangers. Gerrard endte med å tuppe Celtic ned fra Scottish Premiership-tronen. Så kalte Premier League-jobb hos Aston Villa, Rangers og Gerrard startet samtidig på den sportslige nedturen.

Gerrard fikk sparken hos Villa og endte opp i Saudi-Arabia, Rangers har «spist» to trenere og trenger sårt en «ny Gerrard» til å få på plass fundamentet for nye titler.

På søndag etter å ha fordøyd tapet mot Aberdeen, meldte Glasgow Rangers at trener Michael Beale hadde fått sparken. Beale fikk bare ti måneder i trenerstolen, oppgangsbølgen der Steve Gerrard bragte klubben forbi erkerival Celtic, er for lengst borte. Beale erstattet van Bronchenhurst, som heller ikke klarte å hoppe etter Gerrard.

LES: En av historiens beste midtbanespillere har nådd trenerbunnen

Graham Potter takket nei til jobben hos Southampton og Leicester i sommer, var i dialog med Nice utover høsten, men står fortsatt ledig. Ifølge Football-Insiders kilde kontaktet Rangers Potter allerede 8. september, nå står stillingen åpen. Ifølge Football-Insiders kilde jobber Rangers hardt for å overtale den tidligere Brighton-treneren til å ta jobben med å utvikle Rangers-spillere og bygge opp et vinnerlag.

Potter ble delvis genierklært for det han oppnådde med «lille» Brighton, der han fikk oppsiktsvekkende mye ut av undervurderte spillere som i Potters lagmaskin skapte trøbbel for Premier League-gigantene. For oss må jobben hos Rangers være det perfekte steget for Potter, der han holder seg unna den varmeste spotlighten, samtidig som han kan gjøre det han kan best: Bygge et vinnende lag uten overbetalte superstjerner.

LES OGSÅ: Neymar tror knapt det som møter ham av gressmatte: «Det er ikke mulig!»

No posts to display