Mark Hughes startet bra, men holdt ikke til å beholde trenerjobben

0
286
Mr. Hughes til høyre har sittet gjennom sin siste Bradford-kamp. (foto: bradford, twitter)

Mark Hughes har hatt litt av en reise som fotballspiller. Manchester United, Barcelona, Bayern München, Chelsea og 72 kamper for Wales. Veien som trener har vært litt mer kronglete. Blackburn, Manchester City, Stoke, Fulham og Wales, pluss korte opphold hos QPR og Southampton. De siste månedene har 59-åringen vært nede i League Two og ledet Bradford City. Nå er det slutt også her.

-Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke Mark (og Glyn) for innsatsen og jobben for klubben vår de siste 19 månedene. De gjorde en stor forskjell da de kom til klubben, både på og utenfor banen, og i forrige sesong var det nær på å innfri målene våres, skriver Bradford-direktør Ryan Sparks på klubbens hjemmesider.

LES: Ledig trenerjobb skriker etter Graham Potter

Men denne sesongen har utviklingen vært negativ. 18. plass på tabellen, seks poeng opp til playoff-plass for Hughes holder ikke.

-Siden tapet vårt mot Carlisle i playoff-semifinalen (forrige sesong) har resultatene dessverre vært skuffende, og etter 11 seriekamper er vi langt fra der vi forventer å være, skrives det fra klubben.

Vi ønsker Mark Hughes lykke til videre på reisen.

LES OGSÅ: Reagerer sterkt på respektløs behandling i England

No posts to display