Wrexham bekrefter første signering siden de sikret opprykk til League One

0
218
Wrexham eiere Ryan Reynolds og Rob McElhenney

Det endelige målet for Wrexham er Premier League. – Etter sitt andre opprykk på rad er de tilbake i League One for første gang på 19.år.

The Red Dragons som kommer trolig til å få blant de høyeste lønningene også League One, forventes, støttet av Ryan Reynolds og Rob McElhenney, å hente inn mange forsterkninger.

De har sparket igang med å fullføre en permanent avtale for Arsenal keeper Arthur Okonkwo.

Les: Kalvin Phillips får endelig bekreftelse på at han har det helt spesielle i landslagsdrakta

Han tilbrakte forrige sesong på lån hos Wrexham, og spilte 39 kamper etter at Ben Foster trakk seg tidlig i sesongen. Wrexham ble kåret til årets lag i League Two etter et fint år, og måtte kjempe mot konkurransen fra en rekke klubber for sin signatur.

Men han ble fri agent etter å ikke ha blitt enige om en ny kontrakt med Arsenal, noe som betyr at ingen overgangssum er nødvendig.

Les på Sporten: Liverpool-treneren godkjenner 560 millioners-signering

Okonkwo tok til Instagram for å legge ut en emosjonell uttalelse etter å ha avsluttet en 15-årig tilknytning til Gunners.

Han skrev: «Tiden er inne for å si farvel @arsenal. Etter å ha blitt med i klubben i 2009, 8 år gammel, har jeg så mange utrolige minner fra over 15 år.

«Jeg har fått venner for livet og skylder så mye til alle trenerne jeg har jobbet med, lagkamerater jeg har spilt med, fans som har støttet meg og alle involverte i klubben for å hjelpe meg med å vokse og utvikle meg inn i den personen og spilleren jeg er i dag.

«Arsenal vil alltid være spesielt for meg, og jeg håper å se dem lykkes i årene som kommer. Takk.»

Hollywood-stjernen Reynolds likte innlegget, mens Wrexham-spissen Paul Mullin ikke kunne motstå en frekk kommentar, og la til en øyeemoji og et leende ansikt under innlegget.

Og reaksjonene var talende da Wrexham kort tid etter annonserte den permanente signeringen av Okonkwo på en treårig avtale.

Les på F7: L’Equipe: 1,1 milliarder holdes tilbake

På spørsmål om å signere permanent, sa han til klubbens offisielle nettside: «Jeg føler meg veldig bra, jeg er så glad for å endelig ha signert, og jeg kan ikke vente med å komme tilbake til det.

– Det var fantastisk forrige sesong. Vi hadde så mange gode minner sammen med fansen, og å vite at de ville ha meg tilbake var en stor grunn til at jeg er tilbake. Det er godt å endelig være her.»

No posts to display