Manchester United henter inn spisslegende med 150 scoringer for å coache Højlund og gjengen

0
377
Ten hag har bestilt nederlandsk United-legende. (foto:: Manchester United)

Manchester United har sårt savnet en spiss som leverer, ikke bare gjennom en sesong, men over flere sesonger. Etter at Anthony Martial «endelig» var ferdig etter noen trøblete siste sesonger, står 21-åringen Rasmus Højlund tilbake med ansvaret. Dansken viste potensiale i debutsesongen, men nå ønsker Manchester United-ledelsen å hente inn en trener som selv leverte som spiss på Old Trafford.

Ruud van Nistelrooy. Mellom 2001 og 2006 var den nederlandske ballkunstneren del av Alex Fergusons suksessrike United-lag. 150 scoringer på 219 kamper i den røde drakten sier alt om spissens betydning på Old Trafford. I klubbhiistorien den 8. mestscorende spilleren. Nå jobbes det for å hente trener van Nistelrooy tilbake.

LES: Wrexham bekrefter første signering siden de sikret opprykk til League One

Nederlenderen gikk gradene som trener i den nederlandske storklubben PSV Eindhoven, det endte som hovedtrener fra sommeren 2022 i nesten et år (sa opp på grunn av intern uro), siden det har han vært på en utvidet ferie. Han har også vært assistenttrener for Nederland.

De Telegraaf meldte før helgen det gjenstår kun detaljer før Burnley og Van Nistelrooy er enige om kontrakt, der nederlenderen skal få ansvaret på Turf Moor etter Kompany. Dette jobber Manchester United for å sette en stopper for.

For ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano jobber Ten Hag og United-ledelsen for å hente den tidligere superspissen til trenerteamet før sesongstart.

SPORTEN: Football-Insider: Amad Diallo får tilbudet han har drømt om

Lede Burnley i Championship eller ta muligheten til å returnere til Manchester United og Old Trafford som wingman for å øse ut av sin erfaring som toppscorer i den røde drakta og lære som trener? Vi tror Ruud van Nistelrooy ikke kan takke nei til det siste tilbudet.

Alt du trenger å vite: Skottland – Ungarn

No posts to display