Liten tvil om at Manchester City rigger seg for Messi

0
600
Maestro. (foto: barcelona, twitter)

Denne sommeren går inn i fotballhistorien som den der verdens beste fotballspiller varslet jordskjelvet. Nå gjør City seg klar for å måle den minste vibrasjon på fotballens richters skala før utbruddet kommer – trolig neste sommer.

Lionel Messi ble på sin post på Camp Nou, men hvis utviklingen hos Barcelona ikke går hans vei, står argentineren fritt til å innlede samtaler med andre klubber fra januar.

Manchester City Football Group akter å stå først i køen når dette skjer.

Les: Måneden da Liverpool var kledd i Everton-blått

Omar Berrada er en av de store sjefene hos City, nå kan han fortelle at mobiliseringen er i gang for denne generasjons mest spektakulære overgang (sorry, Neymar, du blir å regne som en miniputt i forhold).

-Han er et utrolig talent. Han er den som kan gjøre en avgjørende forskjell umiddelbart på og utenfor banen. Det at han uttalte at han ønsket å spille for City, viser hvor langt klubben vår har kommet de siste årene. Denne generasjonens beste spiller sier han vi komme å spille for oss, begynner Berrada til Manchester Evening News.

Les på F7: Får du tilbudet om å kjøpe skjorta til Ronaldo – lov oss at du sier nei!

-Vi må være forberedt på hver eneste mulighet, for det kan være så mye som kan skje, men samtidig tror jeg vi har den finansielle styrken og systemet tilgjengelig for å gjøre investeringen som er nødvendig, sier City-boss Berrada.

Oppvarmingen ble unnagjort denne sommeren, etter januar er det rett på sak.

Les: Legger over 200 millioner på bordet for Joshua King

No posts to display