Liverpool savner Luis Suarez

0
881
Har sluttet å bite ører siden han forlot Liverpool, men aldri med å score. (foto: atletico, twitter)

Luis Suarez dro til med 82 mål på 133 kamper for Liverpool. Etter exiten fortsatte utviklingen, og urugayaneren etablerte seg som en av Barcelona-historiens største målscorere. En spillende legende, og best av alt: Alt annet enn ferdig.

Forrige høst ble Suarez kastet ut av Camp Nou, dro rett på trening hos Diego Simeone – og har med sine 19 La Liga-scoringer vært en utslagsgivende faktor til at Atletico Madrid befinner seg på ligatoppen, foran nettopp Barcelona.

Les: Juventus sender en krystallklar melding til Real Madrid

I Premier League sliter gamleklubben med å score nok. 16 færre scoringer enn Manchester City holder knapt til plass i europaligaen.

Nå kan vi ikke helt se at Jürgen Klopp er så desperat at han henter inn en 34-åring for å løse scoringsfloken, men da spanske Fichajes hevder å ha hørt snakk om at Liverpool vurderer å bringe Suarez tilbake, måtte det med.

Les på Popidiol: Du kan være Neymar eller Lara Croft i «nye» Fortnite

Selv om fotballen på Anfield er totalt endret siden Suarez´dager frem til 2014, er vi overbevist om at 34-åringen kunne gjort det samme som hos Atletico: Reise til England, gå rett på Liverpool-trening – og starte jobben med å bli toppscorer for Klopp.

Det ryktes at Suarez har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate Atletico til sommeren hvis han føler for det, men en Liverpool-overgang er ikke akkurat realistisk. Eller?

Etter at Edinson Cavani ble hentet til United og Zlatan til AC Milan har vi sluttet å la oss overraske.

No posts to display