Ole Gunnar Solskjær: «Jonny Evans burde spilt hos oss nå»

0
673
Jonny Evans

Det er en litt irritert Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som peker på den opplagte feilen klubben gjorde under Louis van Gaal i 2015, en feil som for øvrig også Jose Mourinho pekte på gjentatte ganger mens han var sjef på Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær mener at Leicesters store stjerne Jonny Evans fortsatt burde være i klubben, men også han sier også at slik er fotball noen ganger.

Les: James Rodriguez må velge mellom dårlig vær og masse cash eller behagelig klima og masse cash

I 2015 sa Manchester United farvel til Jonny Evans, som ble solgt til West Bromwich. – Siden den gang har turen gått til Leicester, der nordiren virkelig har gjort det bra. – Søndag får han og Leicester besøk av Manchester United, og ifølge gjestenes, Ole Gunnar Solskjær, skulle han gjerne hatt 33 år gamle Jonny Evans til rådighet.

  • «Selvfølgelig burde Jonny Evans være en Manchester United-spiller nå, men noen ganger tar fotball deg andre steder når det er endringer i lederpostene. Jeg er sikker på at Jonny Evans har følelser for Manchester United, og vi har følelser for ham. Så det er en fryd å se ham spille like bra som han gjør».
  • «Men selvfølgelig, lokale gutter – jeg kaller dem lokale gutter, men du vet hva jeg mener. Vi ønsker å bygge vårt neste ungdomslag rundt spillere som Jonny Evans».
  • «Med Mason Greenwood, Scott McTominay og Dean Henderson og alle gutta og deretter lagt til en på spillere av høyeste kvalitet, selvfølgelig»

Les på Sporten: Ikke rart Jürgen Klopp setter Lewandowski over Liverpools beste

FA-cupens kvartfinale starter klokka 18.

No posts to display