James Rodriguez må velge mellom dårlig vær og masse cash eller behagelig klima og masse cash

0
655
James Rodriguez

Det er slettes ikke lett å forstå seg på Evertons midtbanespiller colombianske James Rodriguez. Etter overgangen til Everton har han blomstret opp og blitt en av manager Carlo Ancelotti sine viktigste spillere.

Rodriguez har ikke spilt for Everton siden 2-0-seieren over Liverpool på Anfield i forrige måned, og har ikke spilt de fire siste kampene med et mindre skadeproblem. – Han skal være klar til lørdagens FA cup kamp mot Manchester City.

Les: Belgisk toppfotball går for sammenslåing – noe for Eliteserien?

Leicester skal være interessert i Everton-midtbanespilleren James Rodriguez. Det er rapportert at klubben vil legge til kreativitet i sitt angrepsspill og ser på colombianeren som en kreativ kar som passer perfekt.

Men Leicester kan støte på problemer, Rodriguez skal ifølge de som står han nær ha uttalt at midtbanespilleren ønsker å forlate de britiske øyer. Årsaken sies å være vanskeligheter med å tilpasse seg en engelske kulturen og det fysiske spillet, og noe som vi har stor sympati for, han ikke liker været! Øverst på colombianeren sin ønskeliste er en retur til Madrid, men da ikke til sin gamleklubb Real Madrid, men til byrival og serieleder Atlético Madrid.

Det gjenstår å se om Leicester klarer å overbevise 29-åringen til å trosse været og bli værende i Premier League.

I løpet av sesongen har midtbanespilleren scoret fem mål og satt fire assist på 18 seriekamper.

Les på F7: Tanzanias svar på Donald Trump, president John Pombe Magufuli er død

No posts to display