Liverpool – Troyes – Sheffield United for Yasser Larouci

0
392
(foto: sheffield, twitter)

Da er det ikke mange ukene igjen før avspark, 12. august på Bramall Lane. Sheffield United og Sander Berge gjør seg klar for retur til Premier League. Mens pre-season forberedelser er godt i gang, hentes de siste forsterkningene før sesongstart. Forrige uke signerte Anis Slimane fra Brøndby, på mandag kom en franskmann med bakgrunn fra Liverpool.

Yasser Larouci er et skikkelig spennende tilskudd på venstrebacken. Franskmannen var med å spille Liverpool til FA Youth Cup-tittelen i 2019 etter seier mot Manchester City i finalen. Larouci ble hentet opp til førstelagstroppen til Klopp i 2019, var med på preseason-kamper og fikk to kamper i FA cupen. I 2021 forlot den franske U21-landslagsspillern (1 kamp) Merseyside og signerte for Troyes.

LES: Luton signerer tidligere Manchester United-spiller

Nå er Sheffield United tilbake i Premier League og har invitert 22-åringen til å få debut og gjennombrudd i verdens tøffeste liga. Den tidligere Liverpool-spilleren kommer på leieavtale, men forventningene er store hos Sheffield, så en kjøpsopsjon er bakt inn i avtalen.


LES OGSÅ: Sky Sports: Misfornøyd City-spiller høyt oppe på ønskelista

No posts to display