Luton signerer tidligere Manchester United-spiller

0
329
Chong. (foto: luton, twitter)

Luton Town tok det siste steget på en fantastisk reise oppover divisjonssystemet på balløya. Nå er det om å gjøre for manager Rob Edwards å følge eksemplet til Brentford med å bygge videre på grunnlaget som ga opprykk til Premier League, samtidig som klubben forter seg sakte med å bygge opp en tropp rigget for tempoet i verdens tøffeste liga.

Edwards og gjengen ser potensialet til et tidligere stortalent hos Manchester United, som har lagt bak seg en full sesong i Championship.

LES: Evighetsmaskinen Ashley Young klar for Everton

Det ble med 16 kamper i den røde drakta på seniorlaget til Man United. Tahith Chong ble sendt på tre utleieopphold før nederlenderen med de kule håret ble hentet til Birmingham på permanent overgang i september 2022. Oppholdet i Championship ble kortvarig, nå returnerer 23-åringen til verdens tøffeste liga.

LES: To av fotballens mektigste menn møtes i London

Den tidligere United-spilleren som fikk debuten under Ole Gunnar Solskjær, var på banen 41 kamper for Birmingham forrige sesong med 4 scoringer og 5 assists.

Rob Edwards er ikke i tvil om at Chong både presterer og utvikler seg hos Luton.

-Jeg mener han kommer inn i et miljø som vil gi ham en plattform som hjelper ham med å ta risiko og være modig… Han vil også gi oss kvalitet og et sluttprodukt med ballen. Han er i en god alder og vil fortsette å utvikle seg, sier Luton-manageren til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Sprenger egen 100 millioner euro grense om nødvendig

No posts to display