Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus

0
1370
Søppel og Klopp

Det er en litt merkelig historie som nå igjen kommer til overflaten. Som de aller fleste Liverpool fans vet var manager Jürgen Klopp før han kom til Anfield leder for den tyske storklubben Borussia Dortmund. – Selv om den franske superstjernen kom til Borussia Dortmund et par år etter Klopp overtok roret i Liverpool fikk de en relasjon gjennom at Dembele ble leietager. – I følge tyske Bild, en leietager fra helvete!.

Ousmane Dembele signerte for Barcelona i en avtale verdt 97 millioner pund i 2017, han kom inn som Neymars erstatter etter at den brasilianske superstjernen dro til Paris Saint-Germain i en overgang som satte verdensrekord på 198 millioner pund.

Les: Sergio Romero er ikke klubbløs lenger

Til tross for sine åpenbare kvaliteter, har Dembele ikke helt levd opp til forventningene i Barcelona på grunn av en rekke skader og spesielle og slappe holdningen

24-åringen er uten kontrakt neste sommer, og pr nå forhandles det ikke lenger om en forlengelse. Liverpool holder tett øye med den tidligere Rennes-mannen ifølge The Mirror.

Interessen fra de røde kommer til tross for det Dembele skal ha gjort mot Klopps hus.

I henhold til BILD leide Dembele et hus i Dortmund av Klopp i årevis.

Da Dembele ble aktuell for Barcelona var det som om noe klikket inni han.

Dembeles hode ble helt skrudd. Han sluttet blant annet å møte opp på trening så snart han hørte at Blaugrana var klar for å hente ham. VM vinneren forlot hjemmet til Klopp i fullstendig kaos, en skikkelig svinesti med søppelsekker utenfor døren og i hagen og klær slengt rundt om kring. – En lenestol hadde han f.eks. funnet ut av var flott å la stå i hagen.

Les på Sporten: Real Madrid håpefull på plass i Molde

Tilsynelatende var Jürgen Klopp rasende, som en sint forelder, over tilstanden Dembele forlot eiendommen i.

Det som skjedde har imidlertid ikke gitt Klopp en permanent dårlig oppfatning av Dembele. Mundo Deportivo hevder at han er «forelsket» i ham, og det er allerede en plan for å bringe ham til Anfield.

På spørsmål om Dembele på en pressekonferanse i 2018 svarte Klopp og sa: «Er han på markedet? Nå er jeg interessert.»

No posts to display