Luis Suarez gidder ikke høre på tilbud fra noen unntatt Steven Gerrard

0
991
Luis Suarez og Steven Gerrard

Sommeren 2020 ble Luis Suarez avskjediget til store protester fra Barcelona. Deretter dro han til rivalen Atletico Madrid, hvor han signerte en toårskontrakt. Den kontrakten går ut på dato til sommeren og uruguayaneren har bestemt seg fro hva han vil gjøre fremover.

Den danske sportdirektøren hos Villa, Johan Lange lyktes med å hente Philippe Coutinho til Aston Villa, nå ryktes neste tidligere Liverpool-stjerne til Villa Park.

Les: Robin Olsen klar for Aston Villa

Flere klubber vist interesse for Suarez som allerede er avvist. Det skal handle om den brasilianske trioen Atletico Mineiro, Palmeiras og Corinthians samt et tilbud fra Saudi Arabia (takk og lov).

Luis Suarez ønsker å returnere til Premier League og det som frister mest er Aston Villa!. Han spilte i Liverpool mellom 2011-2014 og vil nå bli gjenforent med en lagkamerat fra den tiden, nemlig Steven Gerrard. I høst tok Gerrard over som manager for Aston Villa og prosjektet ser veldig spennende ut.

Det ser ut som overgangen må vente til sommeren, men hva gjør vel det. Luis Suarez tilbake i Premier League for å fullføre det sportslige prosjektet, say no more.

Les på Sporten: Juventus har tatt kontakt etter avslag gitt til både Tottenham og Newcastle

No posts to display