Manchester City forbereder Messi kupp

0
683
Lionel Messi bærer på et stort beger

Lionel Messi har gitt beskjed til klubben han har vært i mesteparten av sitt liv at nå er det slutt. – 20 år på Camp Nou går mot slutten for verdens beste fotballspiller.

En av få managere den argentinske superstjernen virkelig respekterer er Manchester City manager Pep Guardiola som ledet Barcelona i en storhetsperiode for både klubben og Messi.

Les: Rodrigo Moreno setter lønnsrekord i Leeds

ESPN melder at Pep Guardiola og co. for øyeblikket, jobber knallhardt for å se om de hente Messi uten å bryte Financial Fair Play-reglene. – De er fullstendig klar over at det blir tøff konkurranse, ikke bare fra Paris Saint-Germain og Inter Milan, men også fra Barcelona som vil gjøre absolutt alt for å hindre en overgang inkludert søksmål.

Manchester City sin plan er enkel sørge for at de har en økonomisk pakke som gjør at de kan bevege seg raskt, når/hvis det blir aktuelt. – Fart og smidighet er viktig når du skal kuppe en spiller av Lionel Messi sitt kaliber.

Det er et år igjen av kontrakten som akkurat ble fornyet, det betyr, hvis man skal forholde seg til den at Messi står fritt til å snakke med klubber fra nyttår.

Les på Sporten: Slik forbereder du deg til høstens fotball

No posts to display