Manchester United har benyttet opsjonen få trodde!

0
1152
Uansett hva Giggs mener, Solskjær MÅ raskt vinne trofeene for å beholde jobben. (foto: united, twitter)

Da Paul Pogba tok invitasjonen fra journalisten forrige uke og la ut om at Real Madrid var en drøm (bla, bla) og at han gjerne så seg selv spille der en dag (bla, bla), begynte det å murres i de halvfulle pubene i den røde delen av Manchester.

Skal vi oppleve en ny runde med uro rundt den franske verdensmesteren? Ifølge Manchester Evening News har United ingen planer om å sende Pogba på dør neste sommer.

United har opsjon på å forlenge kontrakten til Pogba med ett år. Nå hevder lokalavisa at klubben har benyttet seg av muligheten. Dermed er spilleren bundet til juni 2022.

Les: Pochettino har satt ord på Manchester Uniteds største utfordring

Det sier mye om forventningene til Pogbas videre utvikling under Solskjær når dette er den første opsjonen som er benyttet av United siden Ed Woodward innførte klausulen i spillernes kontrakter i 2013.

Les på Sporten: Rio Ferdinand: Det er bare én ting å gjøre med Maguire

Vi vet ikke om det var signalene fra Real om at 17-åringen Edouardo Camavinga hadde passert Pogba på ønskelista til Zidane, som har fått Pogba til å sette tommelen opp forlengelse, men velger å tolke det som at Pogba er riktig mann på riktig sted hos et United på veien mot trofeene.

Nå kan roen senke seg rundt Pogba og gi franskmann full fokus på å slippe løs den kreative, tekniske og fysiske siden av det mange beskriver som den komplette spilleren.

For å bevare roen, anbefaler vi United å holde Pogba unna mikrofoner, Iphone-kameraer og sosiale medier de neste to årene. Da kan dette bli riktig så bra!

Les på Sporten: Solskjær har funnet den eneste muligheten for å overleve som manager

No posts to display