Det skulle ha vært George Best, Ryan Giggs – og Gareth Bale

0
841
The Best. (foto: tottenham, twitter)

Real Madrid slapp til slutt Bale ut av hovedstaden og sendte waliseren hjem dit han kom fra. Det kunne ha blitt Manchester United, men det ble aldri riktig. Nå forteller David Moyes at Gareth Bale etter hans oppfatning er den perfekte United-spilleren.

I det minste i løpet av Moyes rekordkorte United-karriere. Skotten skulle ta over arven etter Sir Alex i 2013, og fikk umiddelbart åpenbaringen om Bale i United-drakt.

Les: Manchester United har benyttet opsjonen få trodde!

-Gareth Bale var trolig det første navnet jeg tenkte på da jeg fikk jobben. Jeg mente Bale var Manchester United-spiller. Han var den rette typen. United har en rik historie med wide players som George Best opp til Ryan Giggs og flere brilliante imellom. Jeg ønsket at Bale skulle være min første signering hos United. Jeg forsøkte å kapre ham, United tilbød mer penger enn Real Madrid, vi tilbød mer penger til spilleren, forteller Moyes ifølge Goal.

Det endte med Real Madrid på Bale, og fire Champions League-titler senere ser det ut som valget var riktig. Likevel dukker spørsmålet opp om Uniteds bane hadde vært en annen de siste syv årene hvis Gareth Bale hadde tatt over arven etter George Best og Ryan Giggs.

Les på Sporten: Ikke rart John Barnes hatet å spille i Merseyside-derby

No posts to display