Petr Cech tilbake i Premier League

0
869
Fra tiden da Chelsea-spillerne ikke holdt pusten når det ble skudd mot mål. (foto: Chelsea)

Keeperen, som lovet mammaen sin å ta ekstra godt vare på hodet, la fra seg handskene i 2019. Da hadde han spilt seks kamper fra et halvt tusen for Chelsea. 38-åringen ble hentet tilbake til Chelsea-systemet for å øse ut med erfaringer og kunnskap i stillingen som technical and performance adiviser. Nå utvides stillingsbeskrivelsen.

Fotballpensjonisten Cech er nemlig hentet inn som fjerdekeeper i Premier League-troppen på 25 spillere. En pensjonist på 38 år i troppen til klubben som svidde av over 2 milliarder kroner på spillerkjøp denne sommeren.

Dette sier like mye om Cechs posisjon hos Chelsea som krisestemningen rundt keeper-situasjonen i klubben.

Lampard må ha visst det en stund, for Cech er observert aktivt med på treningene de siste ukene. Ifølge Goal feide Chelsea-manageren det av med at veteranen skulle dele erfaringen sin med de andre keeperne. Nå viser det seg at det blir mer enn å dele erfaringer.

Normalt sett vil Cech som fjerdekeeper trolig ikke se snurten av spilletid, men hos Chelsea er keepersituasjonen alt annet enn normal.

38-åringen har ledet Chelsea til alle de største trofeene, vi blir ikke overrasket hvis Frank Lampard setter inn sin keeper fra the good old days.

Les: Overgangen Manchester United absolutt ikke trenger – er skremmende nær

No posts to display