Manchester United har signert Tom Heaton

0
449

Veteranen Tom Heaton er tilbake der det startet for nesten 20 år siden. Både Joel Castro Pereira og Sergio Romero forlenget ikke sine kontrakter da deres avtaler gikk ut på dato 30 juni, mens Lee Grant bestemte seg for å bli et år til.

Det betyr at Manchester United har to reservekeepere for lite. 35 år gamle Tom Heaton som sist var i Aston Villa hvor han også var reserve. Heaton var i United i 13 år som ungdomsspiller, men proffkarrieren tok først fart i andre klubber.

Les: Spill på oddsen hos campobet casino

Nå vender 35-åringen «hjem» igjen. Han har skrevet under en avtale som varer til juni 2023. Heaton er hentet inn for å være reservekeeper sammen med Grant (38), som fortsetter United-oppholdet i ett år til.

Ole Gunnar Solskjær har en solid keeperdekning. Forrige sesong delte David de Gea og Dean Henderson på å være Manchester Uniteds førstemålvakt.

Storklubben har jobbet aktivt med spillerlogistikken de siste par dagene. Torsdag ble det klart at United er enig med Borussia Dortmund om kjøp av Jadon Sancho. Det er en spiller Solskjær har jaktet på i lang tid.

Les: Leeds henter Barcelonas glemte supertalent

Fredag ble det også kjent at playmakeren Juan Mata forlenger og går løs på sin niende United-sesong.

No posts to display