Manchester United veteran Juan Mata tilbudt fantasilønn

0
1219

Juan Mata er inne i sitt siste år av kontrakten med Manchester United og vil trolig kunne løses fra kontrakten ettersom manager Ole Gunnar Solskjær stadig oftere peker på benken. – Fremover blir det sikkert enda mindre spilletid ettersom Ajax stjerne Donny van de Beek er på plass.

Nå har den spanske midtbanespilleren mottatt et meget lukrativt tilbud om å spille i Saudi Pro League.

Les: Måneden da Liverpool var kledd i Everton-blått

Ifølge transferekspert Ian McGarry på Transfer Window Podcast har en ikke navngitt saudisk klubb kontaktet Mata.

«Det er vår forståelse at tilbudet som Mata har er verdt rundt $ 15 millioner netto per år for å spille i den saudiarabiske ligaen»

Men vi er sikre på at tilbudet er der. Faren hans, som er hans agent, er trygg på at Manchester United vil frigjøre Mata på etter at han fikk forlenget kontrakten med et valgfritt år i sin nåværende avtale i løpet av sommeren.

“Mata selv er ennå ikke forpliktet; imidlertid med den typen tall må du tro at han ville bli fristet.

«Det er absolutt slik at Saudi-Arabia er desperat etter å markedsføre seg selv som en fotballnasjon som vi vet, så vel som å være et sted hvor spillere kan få ekstremt høye lønninger skattefritt.»

Mata har vært på Old Trafford siden januar 2014 da han ankom fra Chelsea for et daværende klubbrekord på £ 37,1 millioner. – Det har blitt 257 kamper for de røde djevlene, han har scoret 50 og assistert 45 mål.

Les på Popidol: Til jul kan du se Tom Hanks i sin første western noensinne

No posts to display