Marco van Basten er ikke spesielt imponert over at Manchester United søler bort talent

0
629
Stresser Van Basten. (foto: united, twitter)

Donny van de Beek-overgangen fremsto som den mest gjennomtenkte hos United denne sommeren. Da den tidligere Ajax-spilleren dro til med scoring i debuten mot Crystal Palace – i en kamp der de andre United-spillerne underpresterte – virket det som plankekjøring mot fast plass på førsteelleveren. Trodde i det minste agenten til 23-åringen.

For litt over en måned siden var Van de Beeks agent sjokkert over behandlingen hos United: «En innbytter! Jeg liker det ikke i det hele tatt», klaget agent Sjaak Swart da klienten hans ikke automatisk stilte fra start. Forrige helg i kampen mot Chelsea fikk midtbanespilleren aldri muligheten til å kaste overtrekksdrakten.

Les: Alle som kom og dro fra Sheffield United sommeren 2020

Den nederlandske fotballegenden Marco van Basten mener overgangen til Manchester United kan vise seg å være en tabbe for en av Hollands mest lovende midtbanespillere.

-Det er virkelig negativt for en gutt som dette å spille bare seks-syv ganger i året. Det er fryktelig for rytmen. Du kan lære mye, men du må også se hvor du kan spille. Er dette om femårskontrakten han kunne signere? Nei, det er bullshit. Da skulle du ikke gått til Manchester United, men ventet eller gått til en annen klubb. Du må spille fotball hver uke, så en sånn klubb er negativt for karrieren din, fyrer van Basten ifølge Ziggo Sport.

Litt i overkant utålmodig, van Basten? Manchester United har en plan for van de Beek og kommer ikke til å risikere at investeringen på nesten en halv milliard ikke settes i arbeid.

Les: The Athletic: Manchester United styrer fjellstøtt mot to ekstreme overganger

No posts to display