Bayern München serverer en lissepasning til Liverpool

0
851
Samler poeng med Bayern, men er tydeligvis ikke helt fornøyd. (foto: bayern, twitter)

Det er ingen grense for alle kreative forslage som har kommet til Jürgen Klopp siden Jordan Pickford sendte verdens beste midtstopper på operasjonsbordet. Jürgen Klopp har standhaftig fokusert på ressursene han har tilgjengelig, og skyver all prat om spillerkjøp i januar foran seg. Så forsvant Joel Matip, på tirsdag var det Fabinhos tur til å bli sendt til skanning.

Det betyr at Liverpool egentlig ikke har noe valg, noe bør skje så fort røyken fra nyttårsfyrverkeriet har lagt seg. Eller som Jamie Carragher så tydelig formulerte det: «Det må skje 1. januar, ikke 31.»

Les: Marco van Basten er ikke spesielt imponert over at Manchester United søler bort talent

Tidligere Liverpool-spiller Steve Nicol mente halvveis på spøk at det kunne være på tide å hente hjem Dejan Lovren fra St. Petersburg. Ifølge Football Insider ligger løsningen hos Bayern München. Her befinner David Alaba seg fortsatt, Champions League-mesteren som med letthet kan settes inn som venstreback, på midtbanen – eller som midtstopper.

Når tyske Bild melder om at Bayern og østerrikeren heller ikke i denne runden med forhandlinger har blitt enige, rykker Alaba opp som en kandidat som både kan løse Liverpools utfordringer – og som kan ende opp med å være ledig i januar.

Om en åtte måneders tid står 28-åringen som free transfer. Det er lite trolig at Bayern lar muligheten gå fra seg til å hente inn noen millioner euro fra Liverpool hvis de selv ikke blir enige med spilleren før januar.

Interesting, very interesting.

Les på Sporten: På tide å hente hjem Dejan Lovren

No posts to display