Martin Ødegaard på vei til Premier League!

0
615
Martin Ødegaard trenger mer spilletid

Toppklubb i Premier League har innledet forhandlinger on nordmannen

Arsenal er blant klubbene som har innledet samtaler om å signere Martin Ødegaard på lån frem til sommeren fra Real Madrid, melder pålitelige James McNicholas og David Ornstein.

Athletic melder at Arsenal er en av de sterkeste kandidatene til å signere nordmannen, sammen med Real Sociedad hvor han var på lån forrige sesong.

Siste: Ferdig i Arsenal

Det antas at teknisk direktør Edu startet forhandlinger i forrige uke. Arsenal har allerede en lånt spiller fra Real Madrid i Dani Ceballos, med åpne kommunikasjonslinjer mellom de to klubbene bør det være mulig å spå til en avtale.

Manager Zinedine Zidane har allerede godkjent Ødegaards utlån, for at det norske talentet skal få regelmessig førstelagsfotball. Han har bare spilt 10 kamper for Real denne sesongen. Sociedad ønsket å forlenge lånet i sommer, men fikk nei. De ga beskjed om at de ønsket å bli informert om ting endret seg.

Lampard i trøbbel: Chelsea ønsker tysk erstatter

Arsenal ser etter en kreativ midtbanespiller i januar og de verdsetter Ødegaard høyt. De har vurdert mange ulike alternativer.

Arteta ønsker ikke at Emile Smith Rowe skal bære byrden alene, gitt hans alder og skadeshistorie. Arsenal har manglet et kreativt alternativ på midtbanen helt siden Özil havnet i kulden på Emirates.

No posts to display