Mellom to EM-kamper har Romelu Lukaku blitt enig med ny klubb

0
2021
Romelu Lukaku.

Lite overrasker oss når det kommer til den belgiske kjempen. Fra outstanding til usynlig på kamparenaen. Fra supporternes favoritt til samme supporternes fotballhat-objekt. For Chelsea er Lukaku fortsatt en del av problemet, med kontraktsutløp først 2026. Ifølge italiensk media har belgieren brukt noen fritimer mellom EM-kamper for å bli enig med ny klubb.

Den belgiske kraftspissen er ikke velkommen tilbake på Stamford Bridge etter et låneopphold hos Roma. Salg eller nytt utlån virker uunngåelig. Napoli, Fenerbahce og AC Milan har alle vært i dialog med folkene til 31 åringen, men etter at AC Milan boss Zlatan Ibrahimovic tok personlig kontrakt, svingte interessen mot «de rød sorte».

La Gazzetta dello Sport hevder Romelu Lukaku ble enig med AC Milan rett før spissen skulle spille siste gruppespillskamp i EM med sitt Belgia. (Ukraina – Belgia endte 0 – 0)

Romelu Lukaku har kontrakt med Chelsea til sommeren 2026, men han har vært på lån til Roma og Inter de siste sesongene. Det har gått veldig fort, på onsdag meldte Sky Sports Italia at Milan har kontaktet Chelsea angående en overgang. Deres første forespørsel handlet først og fremst om et nytt lån, men Chelsea skal etter sigende ønske en høy sum for midtstopperen.

Den siste sesongen sto Lukaku for 13 mål på 32 kamper i Roma-trøya.

Les på F7: Ole Gunnar Solskjærs favorittspiller snart ferdig hos Manchester United

No posts to display