Blar opp 340 millioner for Jørgen Strand Larsen!

0
443
Jørgen Strand Larsen etter nok en scoring.

Denne sesongen har Norge markert seg på toppscorerlista, ikke bare i Premier League. Det så lenge ut til at Alexander Sørloth skulle gå helt til topps i La Liga med sine 23 seriemål, men måtte i siste runde nøye seg med «nest best». Vi skal heller ikke glemme hva vår tredje landslagsspiss presterte i samme liga. Jørgen Strand Larsen noterte seg med fattige seks scoringer færre enn superstjernene Lewandowskis og Bellinghams 19. Nå skal 24-åringen få teste seg i verdens tøffeste liga.

I går var det flere italienske medier som meldte at den tidligere Sarpsborg 08 spissen Jørgen Strand Larsen var nær en overgang til Bologna. Celta Vigo, som har hatt en La Liga sesong «som normalt» midt på tabellen, har gjennom våren fått en rekke henvendelser om den norske 24-åringen.

LES: Mellom to EM-kamper har Romelu Lukaku blitt enig med ny klubb

Da Celta Vigo kjøpte Jørgen Strand Larsen fra FC Groningen for snart to år siden for 12,4 millioner euro, skal flere Premier League klubber vært inne i miksen. Nå kan drømmen om Premier League bli en realitet. Relevo-journalist Matteo Moretto melder at Premier League-klubben Wolverhampton og Celta Vigo er enige om en overgang verdt 30 millioner euro.

Det som gjenstår er det personlige og en tur til legen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by RC Celta (@rccelta)

Alt du trenger å vite: England – Slovakia

SPORTEN: ESPN: Manchester United-treneren kan få seg to lite ønskede overraskelser

No posts to display