Mourinho: Sir Alex er uenig med Solskjær

0
593
Blir nok godt å få tilbake litt farge under den italienske solen.

Ole Gunnar Solskjær har uttalt at suksess noen ganger skyldes managers ego og kan skjule reelle problemer, men Sir Alex Ferguson er sannsynligvis uenig i det, mener Jose Mourinho.

Manchester United har ikke vunnet pokal siden klubben vant Europa League for nesten fire år siden under Jose Mourinhos ledelse. – Som du vet har Mourinho nå ansvaret for Tottenham, som dundrer med United på søndag, og i den forbindelse har den portugisiske manageren satt litt ekstra fokus på Uniteds manglende trofeer de siste årene.

Les: Edinson Cavani er tapt for Manchester United

Ole Gunnar Solskjær mener Premier League, alltid har vært det viktigste, og nordmannen tror ikke nødvendigvis at du kan høste så mye av suksess i cupturneringer. «Ligaen er i mine øyne hvor du ser om det er en fremgang. Det er alltid det viktigste i sesongen at du ser hvordan du er i stand til å takle opp- og nedturer. Enhver cupturnering kan gi deg et trofé, men noen ganger er det mer en ego-ting fra andre ledere og klubber sammenlignet med å endelig vinne noe.

Men vi må se fremgangen, og hvis vi presterer bra nok, havner pokalene i klubben igjen. Det er ikke slik at et trofé vil bety at vi er tilbake, nei.

Det er en gradvis prosess når det gjelder å være rundt toppen av ligaen og ha stabiliteten. Noen ganger kan en cupturnering skjule at du fortsatt har noen problemer» sa Solskjær ifølge Metro.

Jose Mourinho er imidlertid ikke enig, og han tviler også på at United-legenden Sir Alex Ferguson er. «Jeg er ganske sikker på at hans store sjef, Sir Alex, har en annen holdning til det, men jeg respekterer det Solskjær mener. Jeg tror noe annet. Tankefrihet og ideefrihet.

Hvis det er slik han tenker, er det greit for meg. Det er ikke å være respektløs mot noen. Men som sagt, jeg tror hans store sjef, den største i Premier League-historien, har et annet syn på det» sier Jose Mourinho.

Før søndagens sammenstøt ligger Manchester United på andreplass med 11 poeng ned til Tottenham, som er nummer seks i Premier League.

Les på Sporten: Zlatan Ibrahimovic får sin skuespillerdebut i Asterix og Obelix

No posts to display