Noen som lurer på hva Jesse Lingard skal finne på neste sesong?

0
391
To gode venner fra United-tiden til Zlatan. (foto: lingard, instagram)

For Lingard er tallet 392 minutter per 20. mars. Trolig den tiden vi daglig i gjennomsnitt bruker foran en skjerm. I 29-åringens tilfelle dreier det seg om hvor mange minutter han har vært på kamparenaen hos United denne sesongen. At Lingard plutselig skulle komme inn i varmen hos Ralf Rangnick er i den usannsynlige enden av sannsynlighetsskalaen. Dette betyr selvfølgelig ikke at spilleren med 229 United-kamper blir arbeidsledig.

Lingard ble overtalt av Solskjær til å bli på Old Trafford forrige sommer, selv etter superinnhoppet hos David Moyes og West Ham med 9 scoringer og 5 assists på 16 kamper åpnet andre dører. Så forsvant Ole og det Lingard måtte ha av lovnader om spilletid.

Les: Har overbevist Shahid Khan om at penger må brukes

Siste dag i juni spaserer Lingard ut som free agent. Fire klubber jager 29-åringen, og forhandlinger er allerede startet med to av dem.

I fjor vår var han på lån hos West Ham og revitaliserte sin karriere, de har siden vært interessert i å få Jesse Lingard permanent, men Lingard har sagt at hvis han først skal bytte klubb fra Manchester United så foretrekker han utlandet og Serie A. Da tenkte vi umiddelbart på en gjenforening med Jose Mourinho, som for tiden er keiser i Roma.

Ett av de få happy moments for Lingard denne sesongen. (foto: united, twitter)

Les på Sporten: Vekket interessen til Manchester United – blomstret opp etter at Cristian Romero dro til Tottenham

Overgangsjournalist Nicoló Schira melder at West Ham, Newcastle, AC Milan og Roma alle opptatt av å signere Lingard. Vel, denne uken var det «meet and greet» med Lingards tidligere mentor hos United, Zlatan Ibrahimovic, så vi har en anelse om hvor han lander…

No posts to display