Ny klubb for Liverpool-helt

0
429
Daniel Sturridge sånn vi husker ham best.

Daniel Sturridge har vært uten klubb siden mars 2020, da kontrakten med Trabzonspor ble terminert. 32-åringen har hele veien forsøkt å holde seg i god form og trente i sommer med La Liga-klubben Mallorca, som også ønsket å signere den tidligere Chelsea og Liverpool-spissen i august, men Brexit gjorde det vanskelig. I Spania er det nemlig kun lov å ha tre spillere som ikke er i EU i troppen, og Mallorca har allerede fylt sin kvote. 

LES OGSÅ: Klopp ønsket i Barcelona

De hadde planlagt å frigjøre en plass i troppen til januar, men Sturridge ønsket å finne seg en klubb før den tid, skriver Daily Mail.

Daniel Sturridge karriere har vært preget av mange skader, men den tidligere landslagsspissen for England hadde sin peak på Anfield da han sammen med Luis Suarez og Raheem Sterling holdt på å vinne ligaen i 2013-14-sesongen. Han beskrives som en av Premier Leagues beste avsluttere og i den nevnte sesongen bokførte han 21 mål på 29 kamper og 7 assist for Brendan Rodgers Liverpool-lag.

Arsenal-stjerne: Ute i tre måneder

Men nå har spissen som har scoret både i VM og EM for England omsider funnet seg en ny klubb. Sturridge er klar for Perth Glory i Australia. Dette er den samme klubben som Robbie Fowler spilte for fra 2010 til 2011. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider.

No posts to display