Sancho fortjener ikke plassen

0
1094
Sancho til Old Trafford for store penger i sommer

Gareth Southgate støtter den ferske Man Utd-spilleren, men innrømmer at han ikke fortjener en plass i England-troppen basert på nåværende form.

Jadon Sancho har ennå ikke scoret, hatt målgivende pasninger eller produserte et eneste skudd på mål for Manchester United siden han kom til Old Trafford for 73 millioner pund fra Borussia Dortmund i sommer.

Landslagssjefen fikk spørsmål om 21-åringen fortjener han å være med på disse prestasjonene de siste ukene? – Vel, sannsynligvis ikke,» sa Southgate etter å ha tatt han med i sin siste England-tropp.

LES OGSÅ: Donny van de Beek irritert på Solskjær

Gareth Southgate innrømmer at Jadon Sanchos form i Manchester United ikke har vært god nok til å fortjene en plass for England, men inkluderte ham i sin siste tropp for å vise at han fortsatt har «troen» på spissen.

21-åringen scoret 49 mål og hadde 60 assists de siste tre sesongene i Tyskland før han returnerte til England for å signere for Ole Gunnar Solskjær.

Siste nytt: Ny klubb for Liverpool-helt

Southgate tror også Sancho vil trenge tid til å tilpasse fotball i Premier League. – Bundesligaen er helt annerledes, Dortmund er en stor klubb, men Manchester United er en av de største i verden. Det er en viss tilpasning til en ny klubb, det er en stor tilpasning til en ny liga.

– Bundesliga har noen veldig gode lag, men det er også en god liga for unge spillere å utvikle ham fordi det er noen lag som ikke er på det nivået. I Premier League er hver kamp intens og tøff, og han begynner sannsynligvis å innse det nå.

No posts to display