Mohammed Salahs siste store kontrakt

0
424
Klopps gullgutt. (foto: liverpool, twitter)

Mohamed Salah har mindre enn to år igjen av Liverpool-kontrakten, og partene er fortsatt ikke enige om en forlengelse.

Jamie Carragher har oppfordret Liverpool til å behandle Mohamed Salah som den «eksepsjonelle spilleren» han er og tøye den strenge lønnsstrukturen i klubben for å gi ham en ny kontrakt.

Salah, 29, har vært låst i forhandlinger om en ny avtale på Anfield i noen måneder, og manager Jurgen Klopp innrømmet i midten av september at det hadde vært liten fremgang.

LES OGSÅ: — Sancho fortjener ikke plassen

Mirror Sport meldte i forrige måned at den egyptiske spissen ønsker en ny kontrakt til en verdi av 500 000 pund i uka hvis han skal forlenge oppholdet utover 2023. Men dette har i ettertid vist seg å ikke stemme helt.

The Athletic rapporterer at Salah helst ønsker å bli i Liverpool. Samtidig stusser han over kontraktsforhandlingene, og at det ikke har vært så rett frem som det var da Kevin de Bruyne signerte en ny langtidskontrakt med Manchester City i mai.

De Bruyne har ikke agent, men klarte likevel å komme til enighet med City om en avtale som skal være verdt 385 000 pund i uken. Liverpools toppscorer skal ønske en lønn i samme sjiktet som City-spilleren.

Endelig tilbake: Ny klubb for Sturridge

Dette ville gjøre Salah Liverpools best betalte med stor margin. Virgil van Dijk er klubbens best betalte akkurat nå med en ny avtale på 220 000 pund per uke. Salah skal ligge på 200.000 pund pr uke på hans nåværende kontrakt.

Virgil van Dijk, Alisson Becker, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson har skrevet under på nye langtidskontrakter – som vil koste klubben over 200 millioner pund over de neste fem årene ifølge The Athletic.

Salah fyller 30 år i juni neste år. Men Anfield-legenden Carragher insisterer på at den tidligere Roma- og Chelsea-stjernen har mange år igjen på toppen, med eksempler på 36 år gamle Cristiano Ronaldo og 34 år gamle Lionel Messi.

No posts to display