Vil vekk fra Old Trafford

0
514
Ole Gunnar Solskjær kledde å skue utover Old Trafford fra sidelinjen også. (foto: Manchester United)

Donny van de Beek er klar til å gjøre et nytt forsøk på å forlate Manchester United i januar etter at Old Trafford -karrieren traff et nytt lavpunkt i Champions League -seieren over Villarreal. Van de Beek fikk støttende ord fra Uniteds to andre innbyttere, Eric Bailly og Dean Henderson, da manager Ole Gunnar Solskjær bestemte seg for å beholde ham på benken og sende på Jesse Lingard og Fred i det 89. minutt.

LES OGSÅ: Sancho fortjener ikke plassen

Den rasende nederlenderen viste sin frustrasjon ved å ta et tyggegummi ut av munnen og kaste det inn i det tekniske området der Solskjær og hans assistent Mike Phelan sto.

Men Solskjær har en helt annen versjon om Donny van de Beek.

Van de Beek var aktuell for utlån til flere klubber i sommer og agenten Guido Albers skal ha hatt konstruktive og samtaler med Everton, før det ble klart at United ikke ville låne ut midtbanespilleren. Albers sier også i følge The Daily Mail at det det er interesse både fra England, Italia og Tyskland for nederlenderen.

Han har bare startet to kamper denne sesongen. I Carabao Cup mot West Ham og i Champions League-nederlaget mot Young Boys da han ble byttet ut ved halvtid. Han er bokført med kun fem spilte minutter i Premier League som innbytter mot Newcastle denne sesongen.

No posts to display