Ole Gunnar Solskjær: «Vi ser det beste av Pogba for øyeblikket»

0
508
Paul Pogba

Naturlig nok vanker det skryt når man leverer målet som bringer Manchester United opp på toppen av Premier League tabellen og samtidig som formen har hatt en positiv utvikling i det siste. Matchvinneren har ikke akkurat en fantastisk periode bak seg, men han synes nå å la gammel gruff ligge og i hvert fall for en stund satse på å spille fotball.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er særdeles fornøyd med Paul Pogbas innsats mot Burnley.

«Vi ser det beste av ham for øyeblikket»

Les: Byr på Serie A-stjerne

27 år gamle Paul Pogba er uansett på vei bort fra Manchester United agent Mino Raiola har gjort det klinkende klart, han har også instruert den franske verdensmesteren om å lage konstante problemer for klubben han spiller for. – Dette skal ha skapt gnisninger mellom de to som etter vår mening burde resultere i at han finner annen representasjon.

Tirsdag scoret Pogba det avgjørende målet i 1-0-seieren over Burnley, som sendte United på førsteplass i Premier League tre poeng over Liverpool som de skal besøke på Anfield 17 januar.

  • «Jeg har alltid sagt at Paul er en flott spiller for oss. Han er en god karakter i garderoben og en som guttene ser opp til. Han er verdensmester.
  • Vi ser det beste av Paul for øyeblikket. Han har blitt skadet og har hatt corona, så det er naturlig at det tar litt tid å komme tilbake i form etter det», sier Solskjær til Sky Sports.

Les på Sporten: Kan cashe inn stort på Philip Zinckernagel

Paul Pogba spilte ungdomsfotball i Manchester United, som han forlot til fordel for Juventus i 2012, men fire år senere gikk turen tilbake til Old Trafford.

Så langt har Pogba spilt 186 kamper i United-trøya med 35 mål og 36 assist som resultat.

No posts to display