Overgangen fra Liverpool har gått rett sør for Divock Origi

0
822
Origi i Liverpool-drakt (foto: liverpool)

Det var mye følelser inne i bilde da Jürgen Klopp skulle beskrive superinnbytter Origis betydning for Liverpool – og ham som manager. Den belgiske spissen hadde levert 41 scoringer i den røde drakta, flere av dem ekstremt viktige for Liverpools suksess. Da 27-åringen forlot Anfield i sommer trodde vi at det nå var klart for belgieren for å markere seg i Serie A.

Men overgangen til AC Milan har vært alt annet enn enkel for Origi. 48 minutter på banen i Serie A, 33 minutter i Champions League-kampen mot RB Salzburg (1-1)

LES: Massiv lønnsøkning for Graham Potter!

Den italienske journalisten Alvise Cagnazzo har stemplet Origi som «sesongens verste signering» i Serie A. Cagnazzo holder ikke tilbake med sin dom over den tidligere Liverpool-spissen.

-Det er ingen tvil om hvem den verste signeringen av sesongen har vært i Serie A: Divock Origi. Belgieren forlot Liverpool i håp om å endelig få en startplass i en toppklubb, men tiden hans i AC Milan har så langt vært en katastrofe, begynner journalisten.

-I stedet for å imponere, har spissens første måneder i Italia vært plaget av uflaks og skader, noe som preget tiden hans på Merseyside. Når man er 27 år gammel burde enhver spiller, spesielt en spiss, være på topp, men Origi ser ut til å allerede være på en nedadgående kurve i karrieren, fyrer Cagnazzo videre.

Før han legger til: -Milan kan begynne å tro at de gjorde en feil med å signere Origi, som ble en av klubbens best betalte spillere da han signerte. Det er en stor risiko for at Origi kan bli en flopp som Javi Moreno, Jose Mari, Patrick Kluivert og Fernando Torres. Følelsen er at Origi, som er i tvil om onsdagens Champions League-oppgjør mot Dinamo Zagreb, allerede har mislykket i å overbevise Pioli. Milan-sjefen begynner å forstå nøyaktig hvorfor spissen fikk lov å forlate Liverpool gratis.

LES: Først Saliba, nå også Nuno Tavares

Den var nådeløs. Vi har ikke gitt opp at Origi spiller seg varm hos Zlatan og gjengen, er det noe belgieren har vist even til, er det å trå til med scoringer når klubben trenger det som mest. Go Origi!

No posts to display