Pep Guardiola: «Jeg har alt jeg ønsker meg i City»

0
1215

Det er en tvers igjennom fornøyd manager i Manchester City som nå forlenger. Pep Guardiola er takknemlig for tilliten klubben viser han.

Pep Guardiola har forlenget kontrakten med Manchester City frem til 2023.

Les: Manchester Evening News har fisket ut salgslisten

Guardiola sier at han føler seg hjemme i klubben og at han har alt han trenger.

  • Helt siden jeg kom til Manchester City, har jeg følt meg så velkommen i klubben og i byen; fra spillerne, personalet, fansen, innbyggerne i Manchester, styrelederen og eieren, sa Guardiola til klubbens nettsted.
  • Siden har vi oppnådd mye sammen, scoret mål, vunnet kamper og trofeer, og vi er alle veldig stolte av suksessen.
  • Å ha slik støtte er det beste en leder kan ha. Jeg har alt jeg kan ønske meg for å gjøre jobben min bra, og jeg er ydmyk over tilliten som eieren, styrelederen, Ferran og Txiki har vist meg ved å forlenge med to år til.
  • Utfordringen for oss er å fortsette å forbedre og utvikle meg, og jeg er veldig spent på å hjelpe Manchester City med det, sa Guardiola.

Les på F7: Roman Abramovich er ikke den rikeste Premier League eieren

Pep Guardiola kom til City i 2016 og har vunnet åtte trofeer med klubben.

No posts to display