Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

0
784
Skal bli en av de største, men har ikke tid til å kaste bort en halv sesong til. (foto: barcelona, twitter)

Han har vært en av de som har rulet La Masia, men Ronald Koeman har ikke mulighet til å tenke langsiktig. Når nederlenderen allerede har brukt opp 5 av de 9 managerlivene, blir det magert med spilletid for ferskingen Riqui Puig.

Nå skal Koeman ha det at han allerede i september ga 21-åringen anbefalingen om å pakke kofferten og skaffe seg spilletid på utlån. Puig ble, men med den erfarne trioen Frenkie de Jong, Sergio Busquets og Miralem Pjanic på midten, har ikke Koeman turt å gi 21-åringen tillit i mer en 1 (!) minutt så langt i sesongen.

Les: Manchester United har tatt los på Rafael Varane

I oktober fortalte Puig at målet hans var å bli med Spania til EM i sommer. Med ett minutts spilletid å vurdere utifra, er det heller tvilsomt at Luis Enrique sender en landslagsbillett i posten hvis dette fortsetter.

Ifølge 90min har agenten til Puig satt igang en ringerunde for å finne spilletid og utstillingsvindu til klienten sin. Både RB Leizig og Monaco vifter villig med mulighetene for spilletid, men nok en telefon er tatt, denne gangen til en Premier League-klubb.

Les på Sporten: Frister med Kevin de Bruyne og litt over en milliard

Og hvem ringer man til i Premier League når klienten trenger en klubb der han kan vise frem sine styrker i en possession-based style?

Marcelo Bielsa og Leeds, selvfølgelig.

<script>

Vi kommer fortsatt ikke over at spillere fra de største klubbene trakter etter å spille på Elland Road – og digger det!

Vi venter spent på Bielsas svar til Barcelona-spilleren.

Les på Sporten: Ville tilbud kastes i fanget til Solbakken

No posts to display