Theo Walcott med sitt første mål for Southampton på 5434 dager

0
640
Theo Walcott

Det er ikke slik som du muligens tror at spissen Theo Walcott har hatt en historisk måltørke, men at han er tilbake der det hele startet. – For 5434 dager siden scoret Theo Walcott for Southampton nå har 31 åringen gjort det igjen da Wolves og «The Saints» spilte 1-1.

  • Jeg elsker Premier League, sier Walcott ifølge BBC.

Les: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

  • Mandag kveld var Wolves vert for Southampton på Molineux Stadium. Besøkende Southampton kom i spill med spissen Theo Walcott fra starten, og det ville vise seg å være avgjørende for poeng i kampen.

I 2004 spilte Walcott på Southampton ungdomsakademi før han tok steget opp til A-laget sommeren 2005. Seks måneder senere dro spissen til Arsenal, men for litt over to måneder siden var 31-åringen klar for comeback til «The Saints» – og nå har Walcott satt sitt første mål.

Les på Sporten: Klopp har skaffet seg spilleren som gir den ekstreme Keegan -og Dalgliesh-effekten

I kampens 58. minutt falt Walcott dramatisk nær 16-meteren. Målet var spissens første for «The Saints» på 5434 dager.

  1. januar 2006 scoret Walcott i Saints-skjorten mot MK Dons.

Kampen mellom Wolves og Southampton endte 1-1 etter at Pedro Neto utlignet i det 75. minutt. – Walcotts mål betyr også at han har scoret 14 strake Premier League-sesonger.

  • «Du får meg til å føle meg ung igjen. Jeg er bare 31 år gammel, men jeg føler meg som et barn igjen. Jeg er i form – og jeg elsker Premier League»

Les på Svensk fotball: Varberg rekrutterer skytterkonge fra Ettan Södra

No posts to display