Premier League-klubb i forhandlinger med en av toppkandidatene til Manchester United-jobben

0
293
Sir Jim tankefull. Ten Hag, eller ikke Ten Hag, det er spørsmålet, men det begynner å haste! (foto: Ratcliffe)

Erik ten Hag har ledet Man United til 8. plass i Premier League, 31 poeng bak byrival Manchester City på topp. Avgjørelsen er ikke tatt om nederlenderen er mannen Ratcliffe og gjengen skal satse på kommende sesong, før det skal fullt fokus holdes på FA Cup-finalen på Wembley mot nettopp City. Selv om det er viktig å bruke den tid som er nødvendig for å ta det rette trenervalget, risikerer United også å miste muligheter. 38-åringen Kieran McKenna er en av disse mulighetene.

Siden 2021 har den tidligere Solskjær-assistenten McKenna stått på egne ben som hovedtrener for Ipswich Town. Fra League One til Premier League-opprykk sier det meste om hva som bor i den unge treneren. Ikke overraskende er storklubbene interessert i dette trenertalentet som har gått i skole hos Manchester United.

ENGELSKE KLUBBER: Om 12 dager entrer neste Liverpool-trener scenen

McKenna har vært sterkt linket til Manchester United, der Ratcliffe og gjengen er ute etter en trener som kan stå bak den langsiktige oppgangsperioden, men roter rundt med prosessen om Erik ten Hag skal bli, eller ikke. The Guardian melder det er en annen klubb som nå har intensivert jakten på McKenna-signaturen.

Forrige uke ble det bekreftet at Roberto de Zerbi er ferdig som Brighton-trener, det engelske mediet hevder Premier League-klubben har gått rett inn i forhandlinger med McKenna om jobben.

LES: Melder Vincent Kompany er i forhandlinger med en av verdens beste klubber

Skal Manchester United være med på å kjempe om suksesstreneren, er det på tide å bestemme hva som skjer med Ten Hag etter FA Cupfinalen, 25. mai. McKenna passer profilen til Brighton perfekt og nøler ikke.

No posts to display