Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!

0
258
Kieran McKenna med Sir Alex Ferguson Trophy. (foto: Ipswich)

Da Pep Guardiola løftet sitt fjerde Premier League-trofé som første manager i ligaens historie, var det noen som mumlet at Guardiola nå bør lede en klubb med «normale» budsjetter for å vise han faktisk er verdens beste. Kieran McKenna har ledet Ipswich Town denne sesongen til opprykk, en bragd som blir vurdert som større enn Guardiolas Premier League-tittel, med en City-tropp lastet med flere av beste spillerne på markedet.

På balløya snakkes det mest om Guardiola, Klopp og Arteta, men når League Managers Association har oppsummert sesongen på tvers av divisjoner, er det prestasjonene til en 38-år ung fersking som vurderes som størst.

LES: Premier League-klubb i forhandlinger med en av toppkandidatene til Manchester United-jobben

To opprykk de to siste sesongene. Det siste til Premier League. Dette er Kieran McKenna, den tidligere assistenttreneren hos Manchester. Fra 2021 har McKenna stått på egne ben som hovedtrener for Ipswich Town, på tirsdag ble han kåret av League Managers Association for det som har vært en trenerbragd av de helt store.

Da 2023/24-sesongen startet, var Ipswich Town nyopprykket fra League One. Da sesongen var ferdigspilt, hadde McKenna ledet klubben til opprykk til verdens tøffeste liga.

Nå hedres 38-åringen av trenerorganisasjonen for den største prestasjonen på balløya.

SPORTEN: Liverpool har begynt å hente Feyenoord-spillere – men får sterk konkurranse fra Arsenal

Pep Guardiola, Mikel Arteta, Sean Dyche, Unai Emery og John Mousinho var også nominert til prisen, så det er ikke rart ferskingen McKenna blir satt ut når han skal beskrive opplevelsen.

-Det er et av de stolteste øyeblikkene i livet mitt, kom det fra McKenna etter at han ble overrakt prisen av Sir Alex Ferguson.

F7: Legenden Toni Kroos har valgt sommeren til å løfte sitt aller siste trofé

No posts to display