Ronaldo har kommet hjem! Så mye får han i lønn

0
3079

Det ble tydeligvis helt umulig for Ronaldo å dra til den blå delen av Manchester selv om de sikkert hostet opp mer penger enn det den portugisiske superstjernen nå vil få. – Norske medier er helt sikkert på at det var den gode relasjonen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som var en viktig grunn for at det ble en retur til Old Trafford.

Det er snakk om en toårskontrakt for Ronaldo, og ifølge italienske Skys reporteren Gianluca di Marzio er den verdt 25 millioner pund (nesten 300 millioner kroner) per sesong.

Les: Onsdag fikk Tottenham-supporterne et gigantisk boost

Manchester United sender 15 millioner euro pluss 8 millioner euro i bonuser til Juventus.

Hva skjedde på fredag ​​rundt United?

Det hele «startet» med at manageren Ole Gunnar Solskjær åpent flørte med sin tidligere lagkamerat.

  • Vi har alltid hatt en god kontakt. Bruno (Fernandes, United -spiller) har også snakket med ham, og han vet hvordan vi føler om ham. Hvis han noen gang forlater Juventus, vet han at vi er her, sa Solskjær på en pressekonferanse.

Les på Sporten: Ronaldo så vidt ute av porten – nå kan Eden Hazard være på farten

«Cristiano er en legende i denne klubben, og han er den største fotballspilleren noensinne hvis du spør meg. Jeg var så heldig å få spille med ham, og jeg trente ham da jeg fikk min første trenerjobb her. Vi får se hva som skjer».

Kort tid etter skrev lokalavisen Manchester Evening News at Manchester Uniteds eier, Glazer -familien, var tiltrukket av tanken på å kapre Manchester Citys Ronaldo -avtale. Avisen skriver at eierne tror at en signering av Ronaldo kan reparere deler av tillitskaden som klubbens tilsiktede Super League -deltakelse forårsaket.

No posts to display