Tottenham vant kampen om Pape Sarr

0
600
See you soon. (foto: tottenham, twitter)

Harry Kane ble, og viste på torsdag at han akter å fortsette å score for Mr. Santo. Samme uke satte en senegalesisk 18-åring signaturen sin på kontrakten som binder ham til Tottenham de neste seks årene. Ikke en like stor nyhet som den om Big Harry, men likevel noe som kan gi London-klubben happy days de neste seks årene.

Pape Sarr, tenåringen som var helt outstanding i debutsesongen for Metz. 22 Ligue 1-kamper forrige sesong med 18 fra start. Linket til United, City, RB Leipzig, Monaco og Dortmund, men overbevist av sportsdirektør Fabio Paratici om destinasjon Tottenham.

Les: Ronaldo har kommet hjem! Så mye får han i lønn

Den defensive midtbanespilleren blir værende ut sesongen på utleie hos Metz, der han vil ha en sentral rolle hos Ligue 1-klubben, og blant annet få i oppgave å hamle opp med Lionel Messi. Kort sagt en ypperlig oppkjøring mot debuten hos Tottenham i 2022/23-sesongen.

Ifølge Sky Sports overfører Daniel Levy rundt 175 millioner kroner pluss bonuser til Metz-kontoen. Dette er defintivt en signering som bør skape entusisme hos Spurs-supporterne. Det blir litt ventetid, men dette er en spiller som har potensiale til å bli en av byggesteinene til alfahannen Santo de kommende årene.

Vi gleder oss allerede til neste sesong!

Les på Sporten: I løpet av noen dager ble drakta til Cavani en belastning

No posts to display