Plutselig ble drakta til Cavani en belastning

0
1433
Burde kanskje ha takket nei til nr. 7? (foto: united, twitter)

Owen Hargreaves (han med det trøblete kneet hos United) har selv spilt noen kamper med Ronaldo. Nå mener han Ronaldos retur til Old Trafford jekker United opp som en av de største favorittene i Premier League. Samtidig er Hargreaves overbevist om at vi får se 1-2 exit´er fra Old Trafford de neste dagene.

Cristiano Ronaldo tar plass, og når CR7 signerer for United følger det med forpliktelser begge veier. Forpliktelser som får konsekvenser for andre i troppen.

Les på Sporten: Verdens beste keeper Petr Cech fortsetter å ha to jobber

Ronaldo spilte seks år for United, der Alex Ferguson gjorde sitt for at portugiseren tok stegen inn i superduper-stjernehimmelen. Nå er CR7 tilbake i byen, og skal gjøre sitt for at den lyseblå delen av Manchester blir passive tilskuere når Premier League-trofeet busses til Manchester neste vår.

Merkevaren CR7 er tilbake på Old Trafford, men nr. 7 okkuperes av Edinson Cavani.

Les: Ronaldo har kommet hjem! Så mye får han i lønn

Owen Hargreaves ble spurt av premier league.com om han tror noen må vike i troppen etter Ronaldos entré.

-Kan det være Cavani eller Martial? Du ser at noen går ut. Cavani har vært amazing for Manchester United, men Cristiano er Cristiano, begynner den tidligere United-spilleren.

-Han vil ha draktnummer 7, og jeg tror Cavani vil respektere det. Kanskje Cavani drar til en klubb han får mer spilletid, analyserer Hargreaves.

Det Cavani har vist hos United har til tider vært outstanding. Vi tror ikke urugayaneren er typen til å gå ned på kne, bøye hodet og holde frem drakta si til noen andre, så hvis dealen til CR7 med United er at han fortsetter merkevarebyggingen sin, da tror vi Cavani er historie.

Vi håper dette ikke stemmer. For med valget mellom Cavani og Ronaldo, sier vi definitivt ja takk, begge deler.

No posts to display