Saka er med videre!

0
223
Friends.

Like viktig for Mikel Arteta som nesten-tronen i Premier League, er å få spillere han har bygd opp suksessen rundt med seg videre. Garbriel Martinelli har forlenget, Aaron Ramsdale det samme. Nå går «alle» rundt og venter på den viktigste signaturen, spilleren som med største selvfølgelighet kunne ha signert for de beste klubbene i verden.

Det har vært en lang og nervepirrende prosess å følge. Bukaya Saka er en ekte Gunner, å se 21-åringen forsvinne bort fra klubben etter rundt 180 kamper på seniorlaget ville ha vært fotballtragisk. Nå har partene endelig fått på plass betingelser spiller og klubb kan leve med.

LES OGSÅ: Everton stenger pengekrana

Den etterlengtede bekreftelsen på at Saka ikke går inn sommerens overgangsmarkedet på exit eller inn i neste sesong som soon-to-be free agent, kom på tirsdag.

-Det har vært mye prat.. men jeg er her nå. Jeg mener det er den rette klubben og det rette stedet for meg å ta det neste steget, begynner Saka ifølge Goal.

Nå skal roen endelig senke seg rundt Saka, 21-åringen er med frem til sommeren 2027. Gabriel Martinelli er med videre, Aaron Ramsdale det samme. Mens det jobbes med William Saliba kom den viktigste signeringen av dem alle på denne vakre tirsdagen i mai.

Saka kunne ha valgt en gigant som Real Madrid for garanterte titler, men valgte Emirates.

LES: Drysser solid bonus over 1000 personer for Premier League-bragden!

-Jeg er glad for å bli her, for jeg mener virkelig at vi kan oppnå store ting, sier 21-åringen.

No posts to display